fbpx

Skip links

Pricing

Betala lite. Få mycket.
Så jobbar vi på JobOffice.

Pengar är såklart viktigt. Men viktigare är nästan skälen varför över tusentals kunder väljer att använda JobOffice Kassa.

Snabbt igång

På några minuter är du igång. Med ett enkelt gränssnitt kan du själv lägga in dina varor och skapa egna knappar. Lätt att lära sig och enkelt att använda!

Ingen bindningstid

Vi gillar inte att binda upp våra kunder. Vårt kassasystem har inga startavgifter och inga transaktionsavgifter. Vi har endast en abonnemangsavgift som du betalar månadsvis helt utan bindningstid.

Tryggt och säkert

Du får alltid den senaste programversionen utan extra kostnad så att du kan vara säker på att din kassa alltid uppfyller Skatteverkets krav. Tillsammans med support alla dagar/kvällar i veckan och säkerhetskopia i molnet kan du känna dig trygg.

Ring oss när du behöver hjälp

Fri telefonsupport med fjärrstyrning. Du väljer själv vilka funktioner din verksamhet behöver. Anpassa efter dina behov och låta programmet växa med din verksamhet. Välj till fler betallösningar, koppling till ditt affärssystem och/eller webbshop.

Upptäck JobOffice kassa. Vi guidar dig. Boka in en kostnadsfri demo!

Boka personlig demo

Så vilket abonnemang behöver du?

Testa kostnadsfritt. Vi vet att du kommer att älska det.

Läs mer och ladda ner JobOffice Kassa

Våra paket innehåller alltid

Med JobOffice Kassa betalar du endast för det du använder. I paketen har vi några delar som alltid ingår: kontrollenhet, support. säkerhetskopiering i molnet och såklart inga startavgifter eller bindningstider.

SERVERBASERAD KONTROLLENHET

Du behöver inte längre en egen kontrollenhet på din dator. Med vår serverbaserade kontrollenhet hämtas kontrollkod för varje kvitto direkt från våra servrar.

VI HJÄLPER DIG ALLA DAGAR

Fri support med chatt, telefon och e-post. Du kan alltid kontakta oss sju dagar i veckan och kvällar.

SÄKERHETSKOPIERING

Extra trygghet för dig. Daglig säkerhetskopiering i molnet om olyckan är framme.

BINDNINGSTID

Nej, det har vi inte. Vi har även skippat startavgifter och bindningstider.

FAQ

 Ja du kan när som helst byta till ett annat abonnemang eller ändra fritt i vad som ingår i ditt nuvarande abonnemang eftersom vi inte har någon bindningstid.

Ja du kan antingen välja ett färdigt abonnemang eller skräddarsy ett helt eget som passar just din verksamhet.

Nej. I JobOffice abonnemang ingår inte kostnader för hårdvara. Men vår kassa kan fungera med din befintliga hårdvara. Behöver du köpa ny hårdvara kan du göra det genom en av våra partners.

Nej. Kortterminal ingår inte i JobOffice abonnemang. Du hyr alltid din kortterminal direkt från en av våra partners. Välj mellan Babs Paylink, Verifone eller Bambora.

Du kan avsluta ditt abonnemang när som helst. Kontakta bara vår support så hjälper vi dig.

Har du fler frågor hittar du mer information under kundservice. Du kan även kontakta oss direkt.

en_US
sv_SE en_US