fbpx

Skip links

FOLLOW THE STEPS TO
DIGITAL SUCCESS

How it works

Your digital brand

Alla vill ha en modern verksamhet.

Unik egen design

Skapa mervärden för kunderna.

Improve your sales

Öka tillgängligheten och effektivisera försäljningen.

STEP BY STEP TO DIGITAL SUCCESS

Who said it has to be complicated to implement modern work methods?
Follow the steps to conveniently and easily get started with your new service.

Steg 1 – Kunden

GRAFISK PROFIL I APPEN

Tillsammans med din reklambyrå bestämmer ni hur er grafiska profil skall se ut i appen. Ni kan med fördel använda er av våra exempel mallar för Adobe Photoshop som finns att ladda ner här. När vi erhåller den grafiska profilen sätter vi profilen i er app och publicerar dem på AppStore och Google Play. Den här processen tar tid och det är därför viktigt att ni börjar tidigt. Har ni ingen egen reklambyrå som är van vid app design så hjälper RE er. Ni kan också behöva beställa skyltar, klistermärken, bordsnumrering och bordsryttare där exempel mallar finns att ladda ner här.
Step 2 – The customer

FIBER FOR INTERNET

Du behöver också tidigt i processen beställa övervakad fiber till din lokal om du inte redan har det. Leveranstiden varierar allt mellan några dagar till 6-8 veckor så det är viktigt att du är tidigt ute. Hör med din fastighetsägare eller IT tekniker vilka leverantörer som finns för din fastighet.
Step 3 – JobOffice

THE PORTAL

Vi ger er tillgång till portalen och ”JobOffice Prime Admin” där du kan börja lägga in dina produkter och ställa in bokföringskonton för redovisningen. Vi lägger upp ett fåtal produkter tillsammans med, av er anvisad ansvarig chef, och den personen utbildar er personal så att dem kan administrera hela sortimentet.
Step 4 – The customer

PHOTOGRAPHY

Alla dina produkter du tänker sälja i appen behöver fotograferas av en professionell fotograf. Bilderna skall vara högupplösta och ni laddar upp dem i webbportalen på respektive produkt där de skalas om i rätt format.
Step 5 - JobOffice

THE APP

Vi tar fram en Testflight app med den grafiska profil du skickat till oss där du får chans att känna på funktioner och utseendet i appen innan du godkänner den. Räkna med ca 1 veckas leverantid. Behöver du göra ändringar så ingår en förändring där vi uppdaterar Testflight appen. Tillsammans tar vi också fram ett lanseringsdatum då appen släpps publikt.
Step 6 - The customer

HARDWARE

Du beställer av er nätverks- och IT leverantör på er ort den hårdvara som ni behöver i form av digitala skärmar för ”JobOffice Prime Orderdisplay”, kvitto- och eventuella bongskrivare, surfplattor för ”JobOffice Prime Orderhantering” eller annan nödvändig utrustning.
Step 7 - JobOffice

TRAINING AND LAUNCH

Inför öppning och lansering av er verksamhet testkör ni ihop med oss på distans med all er personal där ni trimmar in alla funktioner i er verksamhet så att det flyter på utan ”flaskhalsar”. Vi går också en sistan gång igenom hela ert sortiment och kontrollerar alla inställningar så att er redovisning blir korrekt.

Vill du ansluta till Joboffice Prime?
Send us a message

Contact Us
en_US
sv_SE en_US